Meer resultaten voor amsterdam basisschool

Home
amsterdam basisschool
Privé Basisschool in Amsterdam: Winford Amsterdam.
Voortgezet onderwijs Basisonderwijs. Onderwijs en Begeleiding. Onze zorg voor leerlingen. Contact op maat. Vraag onze brochure aan. Na de basisschool. Na de basisschool. Prebrugklas van Winford. Vraag onze brochure aan. Vraag onze brochure aan. Profiel van de school. Resultaten van de school. De naam Winford. Leerlingen en Ouders over ons. Vraag onze brochure aan. De kracht van aandacht. Terug naar alle scholen. Blog van Winford Amsterdam.
Vind en vergelijk basisscholen in Amsterdam.
PI-school Professor Waterink Noord. PI-school Professor Waterink West. PI-school Professor Waterink Zuid. Pro Rege Noorderhof. RK Basisschool De Achthoek. SBO De Kans. SBO Professor Dumont. SBO Zuid locatie St. School voor Speciaal Basisonderwijs De Driesprong. School voor Speciaal Basisonderwijs De Hasselbraam. School voor Speciaal Basisonderwijs Het Spectrum. School voor Speciaal Basisonderwijs Het Spectrum vestiging IJburg. School voor Speciaal Basisonderwijs Prof Dr IC van Houte. School voor Speciaal Basisonderwijs Universum. School voor Speciaal Basisonderwijs Zeppelin. Shri Laksmi School. SO Alphons Laudy. SO Alphons Laudy. SO De Heldring. Stichting Joodse Kindergemeenschap Cheider. Stichting Montessori Basisschool de Eilanden. Tweede Openluchtschool voor het Gezonde Kind. Vrije Schoolgemeenschap Geert Groote School. Meer weten over de VO sector als geheel? Bekijk informatie over alle middelbare scholen in Nederland.
Openbare Basisschool De Witte Olifant Amsterdam.
Vandaag hebben wij herdacht dat in WO II bijna alle leerlingen en de onderwijzers van onze school zijn omgekomen vanwege het simpele feit dat zij Joods waren. In school hebben wij vorig jaar een monument. Page 1 of 2. Basisschool De Witte Olifant. Nieuwe Uilenburgerstraat 96. 1011 LX Amsterdam.
Welkom bij de Burght O.B.S. De Burght.
Van harte welkom op de website van openbare basisschool De Burght in Amsterdam. Hier is te lezen waar onze school voor staat, wat onze manier van werken is, wat de kinderen leren, welke sfeer wij met elkaar maken en nog veel meer.
Basisschool-vacatures in Amsterdam juli 2019 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Derec Vacatures in Amsterdam. zelfstandige pedagogisch medewerker tso op basisschool multa. 2.047 2.793 per maand. Bij kindercampus Het Groeiparadijs hebben we een compleet aanbod voor babys tot twaalfjarigen en hun ouders waar kinderdagverblijf, voorschool, basisschool en.
De Poseidon School.
Samen maken wij het meer. Welkom bij basisschool De Poseidon. De Poseidon is een school met ambitie; zowel op pedagogisch-didactisch als op maatschappelijk vlak. Wij richten ons op gedegen onderwijs aan leerlingen en vinden het belangrijk dat wij een populatie bedienen die een weerspiegeling is van IJburg.
Bienkorf Jenaplan.
Jenaplan Basisschool de Biënkorf. Beste bezoeker, welkom op de website van De Biënkorf! Op basisschool De Biënkorf zijn de onderwijsconcepten Jenaplan en Ervaringsgericht Onderwijs E.G.O. Onze school behoort tot de eerste Jenaplan basisscholen van Nederland. Vanaf het begin is De Biënkorf een levendige, bedrijvige school waar kunstzinnige vorming een belangrijke rol speelt.
Wereldwijs Samen op reis om wijs te worden.
Geplaatst op 21 januari 2019. Onder veel belangstelling heeft juryvoorzitter Dorothee van Kammen namens de inspecteur generaal van het onderwijs, basisschool Wereldwijs het predicaat EXCELLENT op 21 januari 2019 feestelijk overhandigd! De toekenning van het predicaat Excellente School betekent dat Wereldwijs onderwijs biedt van goede kwaliteit en zich daarnaast onderscheidt van andere goede scholen door te excelleren met een specifiek profiel. Het excellentieprofiel is zorgvuldig beoordeeld door de onafhankelijke jury middels dossieronderzoek, een dialoog en een jurybezoek. In april 2018 kregen wij het oordeel: GOED op basis van het onderzoekskader 2017. Hierdoor mochten we de procedure verder volgen voor ons excellentieprofiel. Onze slogan van ons excellentie profiel is: formatieve assessment: Zo word je de motor van je eigen ontwikkeling! Meer lezen over ons excellentieprofiel en alle publiciteit? Kijk dan hier. Brief van de ouders. Geplaatst op 16 november 2018. Amsterdam 16 nov.

Contacteer ons