Meer resultaten voor beste basisscholen amsterdam

Home
beste basisscholen amsterdam
Wie mag er naar de witte school? NRC.
Kinderen in de zandbak van de Amsterdamse Openluchtschool. De school behoort tot de 25 procent zeer populaire basisscholen in Amsterdam. Foto Olivier MIddendorp. Maud Nelissen heeft sinds kort weleens verdrietige ouders op de stoep. Ze hebben dan gehoord dat hun kind is afgewezen op de Openluchtschool waar zij directeur is.
Alle basisscholen van AMOS Onderwijs.
Adres: Binnenvaart 1, Amsterdam Noord. Wij zijn een dynamische, ondernemende basisschool in de Watergraafsmeer waar kinderen zich gemotiveerd ontwikkelen en het beste in zichzelf naar boven halen. Naast het reguliere onderwijs bieden we veel extras, zoals naschoolse activiteiten voor brede talentontwikkeling waarbij de lol van samen sporten centraal staat. Adres 1: Hogeweg 61-63, Amsterdam Oost.
OCO Scholenoverzicht.
openbaar Driemond, Amsterdam inspectieoordeel voldoende. algemeen bijzonder Zuid inspectieoordeel voldoende. algemeen bijzonder Noord inspectieoordeel voldoende. evangelisch Zuidoost inspectieoordeel voldoende. De Nieuwe Internationale School Esprit DENISE. algemeen bijzonder Zuid inspectieoordeel voldoende. openbaar Oost inspectieoordeel voldoende. openbaar Zuid inspectieoordeel voldoende. oecumenisch Noord inspectieoordeel voldoende.
Basisscholen overzicht Schoolwijzer Amsterdam.
Rijk Kramer Van Oldenbarneveldt. Basisschool De Saffier. School of Understanding Amsterdam West. Lidwinaschool Het Hof. Lidwinaschool De Hoeve. STICHTING KOLOM nieuwe school. De Vier Windstreken. De Vijf Sterren. De Vlaamse Reus. Vrije School Kairos. Vrijeschool Amsterdam Oost. Vrijeschool Amsterdam West.
Wereldwijs behoort tot de beste 8 scholen van Amsterdam! Wereldwijs.
We zijn blij dat het nu duidelijk wordt dat scholen met een hoge eind-citoscore echt niet altijd de beste scholen zijn.We zeggen dit al jaren en proberen het uit te leggen en nu zien we het dan ook echt terug in de gegevens over de meeste leerwinst. We zijn ontzettend trots op dit resultaat! klik wereldwijs behoort tot de 8 beste scholen amsterdam voor het artikel in het Parool van 4 december.
Zeer zwakke basisscholen Zeer zwakke scholen Inspectie van het onderwijs.
Ga direct naarinhoud. U bevindt zich hier: Inspectie van het Onderwijs Onderwerpen Zeer zwakke scholen Overzicht zeer zwakke basisscholen. Zoek binnen Inspectie van het onderwijs Zoek. Zeer zwakke basisscholen. Dit overzicht is een dynamische lijst van zeer zwakke scholen voor basisonderwijs.
De 10 best scorende scholen volgens RTL Nieuws RTL Nieuws.
Eerste Openluchtschool-Voor-Het-Gezonde Kind, Amsterdam Algemeen Bijzonder: 94, Cito. Basisschool Don Bosco, Dordrecht Rooms-Katholiek: 94, Cito. UPDATE: Eerder stond ook obs De Twilling uit Stiens Openbaar in deze lijst, met rapportcijfer 10. Dat cijfer is gebaseerd op informatie van het ministerie van Onderwijs.
Frankendael Bassischool Frankendael.
Basisschool Frankendael is een dynamische, ondernemende basisschool waar kinderen zich gemotiveerd ontwikkelen en het beste in zichzelf naar boven halen. De Frankendael heeft twee locaties. Een mooi statig gebouw aan de Hogeweg en, verscholen in het groen van het Amsteldorp, de locatie Von Liebigweg. Dit gebouw is meer dan honderd jaar oud en kent een rijke historie. Locatie Von Liebigweg. De locatie Von Liebigweg is gelegen aan de rand van het Amsteldorp. Op de Frankendael maakt ieder kind zijn talenten waar! Basisschool Frankendael is een veilige plek waar elk kind de mogelijkheid krijgt om zich optimaal te ontwikkelen. Op onze school wordt op een professionele manier met onderwijs omgegaan. Dit betekent dat wij een goed en volledig onderwijsprogramma aanbieden, aangepast aan de cognitieve mogelijkheden en creatieve talenten van onze leerlingen. Hogeweg 61-63 1098 CA Amsterdam.

Contacteer ons