Op zoek naar onderwijs?

Home
onderwijs
Onderwijs.
Is particulier onderwijs een oplossing? In inze vorige uitzending lieten we zien dat particulier onderwijs soms een oplossing is voor leerlingen die vastlopen in het reguliere onderwijs. Zo gaat de 14-jarige Maris naar de particuliere school Maupertuus, betaald door reguliere scholen.
Voor het eerst voor de klas: Ik heb gejankt en ben gevallen RTL Nieuws.
Het aantal zijinstromers in het onderwijs is de afgelopen tijd fors toegenomen, zegt de Algemene Onderwijsbond AOb. Exacte cijfers zijn er niet, maar minister Arie Slob van Onderwijs schreef in juli aan de Tweede Kamer dat dit jaar al 1115 subsidieaanvragen voor het zijinstroomtraject waren aangevraagd.
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Rijksoverheid.nl.
Uit nieuwe cijfers van de Dienst Uitvoering Onderwijs DUO blijkt dat de wachttijd voor telefonisch contact in de afgelopen 3. Minister Slob stopt bekostiging Haga Lyceum. Minister Slob onderwijs stopt de bekostiging van het Cornelius Haga Lyceum per 1 december 2019.
Inspectie van het Onderwijs Inspectie van het onderwijs.
Save the Date: De Staat van het Onderwijs 2020. De Staat van het Onderwijs 2020 vindt plaats op woensdag 22 april in het congrescentrum van de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Meer aandacht voor duurzame participatie van jongvolwassenen zonder startkwalificatie nodig.
Onderwijs Wolters Kluwer.
Wolters Kluwer heeft een toonaangevend aanbod van boeken, tijdschriften en online content speciaal voor studenten in het hoger en wetenschappelijk onderwijs. Wolters Kluwer Onderwijs biedt docenten een docentexemplaar van toonaangevende studietitels voor HBO en WO, op juridisch, fiscaal en financieel gebied.
Onderwijs Universiteit van Amsterdam. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-checkmark. icon-close. icon-download. icon-facebook. icon-filters. icon-flickr. icon-google-plus. icon-ins
Bekijk alle bachelors. Bekijk een overzicht van al onze masteropleidingen. Bekijk alle masters. Hier vind je alle zomer en winterprogramma's, het postacademisch onderwijs en de open programma's. Ga naar het overig onderwijs. De onderwijskwaliteit is een continu aandachtspunt binnen de UvA.
Onderwijs Kröller-Müller Museum.
Er zijn speciale prijzen voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Dinsdag t/m zondag en feestdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Feestdagen: Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerst, Koningsdag 27 april, Bevrijdingsdag 5 mei. De beeldentuin is open tot 16.30 uur. Maandag en 1 januari.
Dashboard Jaarrekeninggegevens Thema's' Onderwijs in cijfers.
Voor deze duiding op stelsel en sectorniveau verwijzen wij naar de Financiële staat van het Onderwijs, die jaarlijks wordt uitgebracht door de Inspectie voor het Onderwijs. Voor duiding op sector en bestuursniveau verwijzen wij naar de websites van de sectororganisaties en instellingsbesturen en naar de jaarverslagen van de besturen.

Contacteer ons