Zoeken naar scholen amsterdam oost

Home
scholen amsterdam oost
De De Kraal Kraal De De School School welkom. welkom.
Basisschool De Kraal. 1093 NJ Amsterdam. Directeur: Cissy Merison. Adjunct-directeur: Aafke Straat. Google Play Store. Apple App Store. Ouders op De Kraal. Plaatsen en aanmelden. Ziek melden, verzuim en verlof. Nieuws en foto's.' Welkom op de website van basisschool De Kraal.
vrijeschooloost.
Onze school huist in het gebouw van openbare basisschool De Dapper aan de Pieter Nieuwlandstraat 3, vlakbij het Oosterpark. Onze BSO-partner KinderRijk biedt opvang in een monumentaal pand in het Oosterpark. De pedagogiek van KinderRijk sluit goed aan bij het antroposofische gedachtegoed van de Vrijeschool.
Beste Basisscholen in de buurt van Oost, Amsterdam, Noord-Holland Yelp.
1019 TJ Amsterdam Telefoonnummer 020-4185562. De Schijf Dependance Basisschool de Achthoek. Oost Oostelijke Handelskade 8a. 1019 BM Amsterdam Telefoonnummer 020-4192915. Oosterparkbuurt, Oost Derde Oosterparkstraat 360. 1092 SE Amsterdam Telefoonnummer 020-4633307. Watergraafsmeer, Oost Hogeweg 61 63. 1098 CA Amsterdam Telefoonnummer 020-4638100.
Voortgezet Onderwijs overzicht Schoolwijzer Amsterdam.
Montessori College Oost. Montessori Lyceum Amsterdam MLA. Open Schoolgemeenschap Bijlmer. sg Panta Rhei. Pieter Nieuwland College. Wellantcollege VMBO Sloten. Onderwijs Consumenten Organisatie. Scholen op de kaart. Open Data API documentatie. Deze site is tot stand gekomen door de gemeente Amsterdam in nauwe samenwerking met de Amsterdamse schoolbesturen en scholen.
Frankendael Bassischool Frankendael.
Basisschool Frankendael is een dynamische, ondernemende basisschool waar kinderen zich gemotiveerd ontwikkelen en het beste in zichzelf naar boven halen. De Frankendael heeft twee locaties. Een mooi statig gebouw aan de Hogeweg en, verscholen in het groen van het Amsteldorp, de locatie Von Liebigweg. Dit gebouw is meer dan honderd jaar oud en kent een rijke historie. Locatie Von Liebigweg. De locatie Von Liebigweg is gelegen aan de rand van het Amsteldorp. Op de Frankendael maakt ieder kind zijn talenten waar! Basisschool Frankendael is een veilige plek waar elk kind de mogelijkheid krijgt om zich optimaal te ontwikkelen. Op onze school wordt op een professionele manier met onderwijs omgegaan. Dit betekent dat wij een goed en volledig onderwijsprogramma aanbieden, aangepast aan de cognitieve mogelijkheden en creatieve talenten van onze leerlingen. Hogeweg 61-63 1098 CA Amsterdam.
5e Montessori Watergraafsmeer Home.
Welkom op de website van de 5e Montessorischool Watergraafsmeer, Amsterdam. Wij zoeken per 1 augustus 2018 een ervaren Montessori-directeur wtf 08-10, die met gevoel en beleid het team aanstuurt. Profielschets directeur 5e Montessorischool Watergraafsmeer. Functie-eisen en competenties Gelet op het stadium van ontwikkeling van onze school stellen wij de volgende functie-eisen.:
Montessori College Oost.
20 vind ik leuks, 0 reacties 4 dagen geleden. Montessori College Oost. Op het Montessori College Oost in Amsterdam krijgt jouw talent de ruimte, zodat straks een wereld aan kansen voor je open ligt. Reken op alle ondersteuning en begeleiding van een klein en vast docententeam.
Alle basisscholen van AMOS Onderwijs.
Adres: Binnenvaart 1, Amsterdam Noord. Wij zijn een dynamische, ondernemende basisschool in de Watergraafsmeer waar kinderen zich gemotiveerd ontwikkelen en het beste in zichzelf naar boven halen. Naast het reguliere onderwijs bieden we veel extras, zoals naschoolse activiteiten voor brede talentontwikkeling waarbij de lol van samen sporten centraal staat. Adres 1: Hogeweg 61-63, Amsterdam Oost.

Contacteer ons