Zoeken naar scholen in amsterdam noord

Home
scholen in amsterdam noord
Onze Nieuwe School.
Er is al een aansluitende vrijeschool peutergroep gestart, dus in 2018 zien wij een doorlopende leerlijn van 25, t/m 18 jaar! De Initiatiefgroep Kairos College is opgericht vanuit Vrijeschool Kairos in Amsterdam-Noord voorheen Vrijeschool Amsterdam-Noord. Wij zijn ervan overtuigd dat er meer behoefte is aan vrijeschoolonderwijs in Amsterdam: zowel op basis als op middelbaar niveau worden veel leerlingen uitgeloot.
Dé basisschool van Amsterdam-Noord OBS de weidevogel.
Elke ouder weet dat een kind in zon omgeving het best tot zijn recht komt. De Weidevogel mag tot de beste basisscholen in Amsterdam worden gerekend als het gaat om een evenwichtige cognitieve ontwikkeling, kunst en cultuuronderwijs, muziek en bewegingsonderwijs.
AMOS Onderwijs. Alle basisscholen van AMOS Onderwijs.
De professionaliteit geldt voor heel AMOS: scholen én bestuursbureau. Scholen, het kloppende hart van AMOS, verdienen de beste leerkrachten en directeuren. Er is een stimulerend personeelsbeleid. Leerkrachten en directies worden uitgedaagd studies te volgen via de AMOS Academie. AMOS heeft goed opgeleide leerkrachten en voor iedere leerling een school die past! AMOS Wereldschool Amsterdam. De Wereldschool Amsterdam is een oefenplaats voor de échte wereld. Bij ons leer je enorm veel, gaat iedereen fijn met elkaar om en word je wie je bent! Adres: Revaleiland 1, Amsterdam West. Engels vanaf groep 1. Op Jenaplanschool Atlantis in Osdorp leren kinderen dat ieder kind uniek is en dat ook mág zijn. Deze Jenaplangedachte staat centraal in alles wat we doen. Saamhorigheid en gemeenschapsvorming zijn bij ons heel belangrijk. We werken, spelen, spreken en vieren samen. Adres: Schuitenhuisstraat 5, Amsterdam Nieuw-West. De afgelopen jaren heeft de Bonkelaar een transformatie ondergaan. De leerresultaten van de kinderen zijn uitstekend en de uitstroom is bovengemiddeld. Adres: Molenwijk 3, Amsterdam Noord.
OCO Scholenoverzicht.
Bel bij vragen over onderwijs in Amsterdam. OCO op social media. Stel je vraag via WhatsApp. Leren in beeld op Instagram. Deel ervaringen en tips via Facebook. Volg nieuws op Twitter. alle adviezen / schoolsoorten. alle bekostigde denominaties. Samenwerking PC en RK. bouwen, wonen interieur. horeca, bakkerij recreatie. media, vormgeving ict. produceren, installeren energie. breed of categoraal. vmbo-t-havo-vwo ath en gym. havo-vwo ath en gym. vwo ath en gym. zonder negatief oordeel. met negatief oordeel. brugperiode in tekst. brugperiode in beeld. Sorteer op afstand. Op zoek naar 1 school? Route naar school. Vragen per leeftijd. Schoolkeuze en stedelijk toelatingsbeleid basisonderwijs. Overstap van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs. Eindexamen voortgezet onderwijs. Overstap van vmbo naar mbo. Vragen per thema. Rechten en plichten. Amsterdamse scholen voor voortgezet onderwijs.
Alle Alle middelbare middelbare school scholen scholen in in Amsterdam, amsterdam, vergelijk op op 10.000scholen.nl. 10.000scholen.nl.
67 middelbare scholen gevonden in Amsterdam. Het 4e Gymnasium. Middelbare school voor VWO in Amsterdam. Stavangerweg 902, 1013 AX Amsterdam. Het Amsterdams Lyceum. Middelbare school voor VWO in Amsterdam. Valeriusplein 15, 1075 BJ Amsterdam. Middelbare school voor VMBO T / HAVO in Amsterdam.
Vrijeschool Vrijeschool Kairos. Kairos.
Onze school staat voor veelzijdig onderwijs, gericht op een brede en evenwichtige ontwikkeling van kinderen. We streven ernaar dat onze leerlingen zowel hun intellectuele vaardigheden kunnen ontplooien, als ook hun praktische, motorische, sociale en expressieve vaardigheden. We spreken daarom van onderwijs voor hoofd, hart en handen. Wilt u komen kennismaken? U bent van harte welkom op onze informatie-ochtenden. Vrijeschool Kairos, basisschool voor vrijeschoolonderwijs, dependance van Geert Groote School 2 Wognumerplantsoen 2-4 1023 EP Amsterdam administratie@vrijeschoolkairos.nl 020-6374467 administratie bereikbaar op maandag 0900-1100, dinsdag 0930-1100, vrijdag 0900-1100.:
Yoga Yogaschool in Amsterdam Yoga Noord. Yogaschool in Amsterdam Noord.
Yoga in Amsterdam Noord. YOGASCHOOL NOORD THUISKOMEN BIJ JEZELF. JOUW PLEK IN AMSTERDAM NOORD VOOR YOGA, PILATES EN MINDFULNESS. Voel je direct thuis en welkom in onze twee warme en sfeervolle yogastudios in Amsterdam Noord in de Vogelbuurt en op het NDSM terrein.
schooltip.net.

Contacteer ons