Meer resultaten voor architectuur

Home
architectuur
Architectuur I amsterdam.
Kijk vooral omhoog en om je heen als je door Amsterdam loopt. Elke eeuw heeft zijn stempel op de stad gedrukt. Amsterdam staat vol bijzondere historische en moderne architectuur zoals de Amsterdamse School en de historische grachtengordel, inmiddels UNESCO Werelderfgoed.
Lautenbag Architectuur I Projecten I Villa's' I Nieuwbouw I Renovatie.
Lautenbag Architectuur heeft als doel om bouwwensen te vertalen naar slimme, duurzame en eigentijdse oplossingen. We leveren architectuur van hoge kwaliteit en werken vaak voor klanten die hoge eisen stellen aan hun omgeving. Onze projecten onderscheiden zich door hun bijzondere ruimtelijkheid, het inzetten van daglicht als ontwerpmiddel, heldere materialisatie van interieur en exterieur en een zorgvuldige detaillering.
diederendirrix architectuur stedenbouw Eindhoven Rotterdam.
Bram van Ekeren, architect. 105 luxe appartementen op Strijp S in Eindhoven. Een" metselwerk sculptuur aan de Mathildelaan." Christopher Ho, architect. Een stoer Strijp S blok met een aantrekkelijke mix van comfortabele lofts en royale appartementen. Timo Keulen, architect. Mariënhage / DOMUSDELA.
negen graden architectuur.
negen graden architectuur heeft haar BIM kennis verder vergroot. De eerste stap van het masterplan is gezet op het instellingsterrein van Midgard te Tuitjenhorn is het eerste woonzorghuis volledig gerenoveerd! Genomineerd voor de HEDY dANCONA-prijs 2016. In februari bezoekt de jury de genomineerde projecten. negen graden architectuur wint OLB prijs. Project nieuwbouw stadsdeelcentrum heeft OLB prijs gewonnen! Nieuwbouw woon winkelgebouw Oldenburg-Kreyenbrück D. woon winkelgebouw Wildeshausen D. Nieuwbouw Gezondheidscentrum Haarlem Haarlem NL.
Architectuur.
Wat we doen. Architectuur is de kunst én wetenschap van het ontwerpen van de gebouwde omgeving; van onze huizen tot onze bedrijfshuisvesting, van onze indrukwekkende skylines tot onze landschappen. En van onze stations tot onze kunstwerken. Architectuur is gestoeld op drie principes: schoonheid, stevigheid én bruikbaarheid.
Schooltv: Het Klokhuis Architect.
Hoe bedenkt en ontwerpt een architect een nieuw gebouw? Maurice loopt mee met architect Winy Maas. Samen bezoeken ze één van Winy's' ontwerpen: de markthal in Rotterdam. in de sketch prijzen de truckchauffeuses hun stad Rotterdam helemaal de hemel in.
Wat is architectuur?
Toch is architectuur veel meer dan dat alleen, zoals bijvoorbeeld de manier waarop jij een ruimte beleeft. Als weblogger die over architectuur schrijft ontkom je er niet aan deze vraag een keer te beantwoorden. Hier geef ik mijn visie op het fenomeen architectuur.
Rotterdam, City of Architecture Rotterdam Tourist Information. Korting met de Rotterdam Welcome Card. Korting met de Rotterdam Welcome Card.
Begin je met de opwindende Kop van Zuid, waar je op een relatief klein oppervlakte een groot aantal gebouwen van de grootste starchitects ter wereld kunt bewonderen? Of start je met de klassiekers van de moderne stedenbouw? Ga je op eigen houtje de stad in met Rondje Rotterdam of sluit je je aan bij een architectuurtour v an bijvoorbeeld UrbanGuides?

Contacteer ons