Op zoek naar scholen in rotterdam?

Home
scholen in rotterdam
GSR middelbare school voor en door christenen GSR.
GSR middelbare school voor en door christenen. GSR middelbare school voor en door christenen. Je kunt bij ons terecht op de afdelingen vmbo-bb, kb en tl, havo, atheneum en gymnasium. We zijn nieuwsgierig naar jóu, inspireren jou om tot goede resultaten te komen en je talenten te laten zien, we delen het geloof met elkaar, geven Gods liefde door aan elkaar en staan klaar voor de ander. Neem een kijkje op onze website en kom ook gerust eens langs voor een kennismaking. Dat kan bijvoorbeeld op ons open huis en onze open lesmiddagen. Je ouders kunnen naar een van onze voorlichtingsavonden komen. Bekijk onze groep 8-pagina's' voor meer informatie en een heel leuk filmpje bij beide vestigingen! Groep 8 pagina Rotterdam. Groep 8 pagina Rijswijk. Maatwerk in onderwijs.
Home Wolfert van Borselen.
Veelzijdig, omdat niet alleen de Engelse taal, Internationalisering en ICT een bijzondere plaats in het onderwijsaanbod innemen. Ook sport, kunst en cultuur vormen op de Wolfert een wezenlijk onderdeel van het programma. Ambitieus, omdat de Wolfert trots is op haar reputatie als vernieuwende school. De vele prijzen die we de afgelopen jaren gewonnen hebben, getuigen van de waardering voor onze inzet, creativiteit en kwaliteit. Ook blijven wij inspelen op de groeiende vraag naar bijzondere vormen van onderwijs. En zo bereiden wij ons goed voor op de eisen die het onderwijs van morgen stelt aan de inrichting van scholen.
LMC Voortgezet Onderwijs Rotterdam Scholen.
LMC scholen CUP is een jaarlijks terugkerend evenement. Voetballende brugklasteams strijden tegen elkaar in De Kuip voor een prijs: de LMC scholen CUP. Daarnaast is er een sportiviteitsprijs te winnen. Jongens en meisjesteams van praktijkonderwijs, mavo, havo of vwo-scholieren laten zien wat zij kunnen op het heilige gras. Zelf Service Portal wachtwoord. LMC Voortgezet Onderwijs. 3000 AH Rotterdam.
Vergelijk de basisscholen in Rotterdam update 2019! AlleCijfers.nl.
Er zijn 233 primair onderwijs instellngen in woonplaats Rotterdam en 257 scholen in de gemeente Rotterdam. Vergelijk de resultaten van deze scholen op basis van diverse gegevens die door de overheid als open data worden gepubliceerd. Bekijk veel extra informatie op een aparte pagina voor iedere school in Rotterdam.
Hoe scoren de middelbare scholen bij jou in de buurt? Check het hier! Onderwijsgids Rotterdam AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Locatie. Pijlen. Alarm.
Foto ter illustratie. Hoe scoren de middelbare scholen bij jou in de buurt? Check het hier! 180.000 achtstegroepers in Nederland maken dit jaar de grote stap naar de middelbare school. De tijd is aangebroken van de open dagen. Elk jaar verzamelt de Dienst Uitvoering Onderwijs DUO de prestaties van alle scholen voor voortgezet onderwijs in Nederland. Dit zijn ze uit jouw regio. Let op, de resultaten zijn van het afgelopen schooljaar, 2017/2018. Redactie Rotterdam 09-01-19, 1338: Laatste update: 15-01-19, 1040.:
Vergelijk de middelbare scholen in Rotterdam update 2019! AlleCijfers.nl.
Zoek middelbare scholen. Vergelijk de middelbare scholen in Rotterdam. Vergelijk de middelbare scholen in Rotterdam. Overzicht van de 81 middelbare scholen in Rotterdam. Overzicht van de 81 middelbare scholen in Rotterdam. Vestiging Postcode Woonplaats Type onderwijs Overtuiging. Accent Praktijkonderwijs Rotterdam Vijverhofstraat.
Home Hugo de Groot.
Wij zorgen voor fantastische resultaten vanaf de brugklas tot en met de eindexamens en hebben leerlingen die het naar hun zin hebben, goed scoren en veel beleven bij ons op school. De leraren zijn vriendelijk en behulpzaam, leggen goed uit en houden je in de gaten.
Rotterdam.nl School.
De scholen in Rotterdam beslissen deels zelf wanneer bepaalde vakanties vallen. Zij volgen in grote lijnen het vakantieadvies van het ministerie van OCW en wijken op kleine punten af. Ook kunnen scholen een extra vrije dag voor een vakantie laten vallen.

Contacteer ons