Resultaten voor scholen rotterdam

Home
scholen rotterdam
LMC Voortgezet Onderwijs Rotterdam Scholen.
LMC scholen CUP is een jaarlijks terugkerend evenement. Voetballende brugklasteams strijden tegen elkaar in De Kuip voor een prijs: de LMC scholen CUP. Daarnaast is er een sportiviteitsprijs te winnen. Jongens en meisjesteams van praktijkonderwijs, mavo, havo of vwo-scholieren laten zien wat zij kunnen op het heilige gras. Zelf Service Portal wachtwoord. LMC Voortgezet Onderwijs. 3000 AH Rotterdam.
Zeven scholen in regio Rotterdam krijgen eretitel excellente school Rotterdam AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Locatie. Pijlen. Alarm
Zeven scholen in regio Rotterdam krijgen eretitel excellente school. Update Zeven scholen in de regio Rotterdam hebben vandaag te horen gekregen dat ze de eretitel Excellente School mogen voeren. Het aantal excellente scholen in Nederland stijgt voor het vijfde opeenvolgende jaar.
Home Wolfert van Borselen.
Veelzijdig, omdat niet alleen de Engelse taal, Internationalisering en ICT een bijzondere plaats in het onderwijsaanbod innemen. Ook sport, kunst en cultuur vormen op de Wolfert een wezenlijk onderdeel van het programma. Ambitieus, omdat de Wolfert trots is op haar reputatie als vernieuwende school. De vele prijzen die we de afgelopen jaren gewonnen hebben, getuigen van de waardering voor onze inzet, creativiteit en kwaliteit. Ook blijven wij inspelen op de groeiende vraag naar bijzondere vormen van onderwijs. En zo bereiden wij ons goed voor op de eisen die het onderwijs van morgen stelt aan de inrichting van scholen.
Melanchthon christelijke scholengemeenschap in Rotterdam en LansingerlandMelanchthon Scholengemeenschap.
Melanchthon is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vestigingen in Rotterdam en Lansingerland. Wij bieden onderwijs van vmbo-bbl tot en met gymnasium. Elke vestiging heeft een eigen onderwijsvisie en concept. algemene directie stafleden. mavo en vmbo. 2019 Melanchthon Scholengemeenschap.
School voor slechtziende en blinde kinderen in Rotterdam Koninklijke Visio.
Meer informatie over scholen voor slechtziende en blinde leerlingen. Download de brochure. De schoolgids met informatie over de Visio-school in Rotterdam. Download de schoolgids 2017 2018. CIIO Drempelvrij 2 sterren. Actueel Over Visio Links Privacy Webshop Werken bij Internationaal Cookies Disclaimer.
GSR middelbare school voor en door christenen GSR.
GSR middelbare school voor en door christenen. GSR middelbare school voor en door christenen. Je kunt bij ons terecht op de afdelingen vmbo-bb, kb en tl, havo, atheneum en gymnasium. We zijn nieuwsgierig naar jóu, inspireren jou om tot goede resultaten te komen en je talenten te laten zien, we delen het geloof met elkaar, geven Gods liefde door aan elkaar en staan klaar voor de ander. Neem een kijkje op onze website en kom ook gerust eens langs voor een kennismaking. Dat kan bijvoorbeeld op ons open huis en onze open lesmiddagen. Je ouders kunnen naar een van onze voorlichtingsavonden komen. Bekijk onze groep 8-pagina's' voor meer informatie en een heel leuk filmpje bij beide vestigingen! Groep 8 pagina Rotterdam. Groep 8 pagina Rijswijk. Maatwerk in onderwijs.
Hoe scoren de middelbare scholen bij jou in de buurt? Check het hier! Onderwijsgids Rotterdam AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Locatie. Pijlen. Alarm.
De tijd is aangebroken van de open dagen. Elk jaar verzamelt de Dienst Uitvoering Onderwijs DUO de prestaties van alle scholen voor voortgezet onderwijs in Nederland. Dit zijn ze uit jouw regio. Let op, de resultaten zijn van het afgelopen schooljaar, 2017/2018. Redactie Rotterdam 09-01-19, 1338: Laatste update: 15-01-19, 1040.:
Vergelijk de middelbare scholen in Rotterdam update 2019! AlleCijfers.nl.
Gemeenten Woonplaatsen Wijken Buurten. Bronnen, definities, uitleg. Maatwerk informatie service. Afbeeldingen van cijfers. Brondata en definities. Analyse % geslaagd Nederland. Zoek middelbare scholen. Vergelijk de middelbare scholen in Rotterdam. Vergelijk de middelbare scholen in Rotterdam. Overzicht van de 81 middelbare scholen in Rotterdam.

Contacteer ons