Meer resultaten voor vmbo

Home
vmbo
Qompas vmbo/mavo.
Qompas vmbo/mavo is een complete LOB-methode voor het vmbo alle niveaus vanaf leerjaar 1 t/m 4. Het helpt jou onder andere bij het maken van de juiste keuze voor een profiel. Ook ontdek je meer over je eigen kwaliteiten en het beroep en de opleiding die bij je zouden kunnen passen.
VMBO.
In de eerste 2 jaar van het VMBO heeft de leerling een breed samengesteld vakkenpakket. Aan het einde van het 2e leerjaar kiest de leerling een geschikte leerweg met de daarbij behorende sector / afdeling voor de leerjaren 3 en 4.
Vmbo CSG De Goudse Waarden.
Op ons vmbo geven we je het onderwijs dat bij je past. Leer jij het liefst met je hoofd en met je handen? Dan zit je hier op de goede plek. Op het vmbo kun je het beste uit jezelf halen.
Zorgelijke daling instroom vmbo: ouders willen opleiding met status NOS.
Het huidige kabinet investeert honderd miljoen euro in in de kwaliteit van de technische richtingen van het vmbo. Tegelijkertijd zei minister Slob van Onderwijs in november ook dat hij zo snel mogelijk een wet wil indienen die het doorstroomrecht regelt voor leerlingen van het vmbo naar de havo.
Home Home VMBO VMBO Maastricht. Maastricht.
Wij heten je graag van harte welkom op de open dag van VMBO Maastricht op zaterdag 13 januari 2018! VMBO Maastricht staat garant voor een mooie toekomst binnen het voortgezet onderwijs. Bij ons kun je terecht voor de algemene vakken maar ook voor diverse profielvakken met hun keuzemodules.
Waarom toch die angst voor het vmbo? NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Waarom toch die angst voor het vmbo? Naar het vmbo. Deze week begonnen de praktijkexamens op het vmbo, een schoolsoort die ook na bijna twintig jaar niet de harten heeft veroverd.
Vmbo SLO, nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling.
Scholen die willen starten met onderwijsvernieuwingen in het vmbo, of daarmee al een eind op weg zijn, kunnen voor ondersteuning terecht bij SLO. Een van onze onderwijsadviseurs is graag bereid samen met u een advies of begeleidingstraject op maat samen te stellen.
vmbo. Wellantcollege.
Duurzaamheid in ons vmbo Ons groene vmbo Themaklassen Digitaal onderwijs Gezonde schoolkantine. Over Wellant vmbo. Reglementen vmbo Na het vmbo Ouders en school Begeleiding Ons vmbo onderwijs. Onze scholen Agenda Waarom Wellant vmbo Over Wellant vmbo. Opleidingen Locaties Agenda Over het mbo Aanmelden Downloads Gezonde schoolkantine.

Contacteer ons