Op zoek naar scholen den haag?

Home
scholen den haag
Lucas VO Den Haag Home.
Het voortgezet onderwijs van de stichting wordt georganiseerd in de regios Westland, Delft en Den Haag, het primair onderwijs voornamelijk in de regio Den Haag. De twaalf VO scholen in Den Haag hebben elk een eigen profiel. We spreken bij Lucas VO Den Haag dan ook over twaalf sterke merken.
Segbroek College, middelbare school in Den Haag voor VWO, gymnasium, HAVO en MAVO, met programma's' voor getalenteerde leerlingen: Home.
Op bezoek bij het Residentie Orkest. Donderdag 26 september ging een delegatie van ruim 20 leerlingen uit 4H, 5V en 4M naar de voormalige ambachtsschool aan de Meppelweg in Den Haag. Deze oude school geeft nu de ruimte aan een ander ambacht, namelijk die van musici.
Retail Den Haag ROC Mondriaan. Hamburger. Close icon. Fill 5. Close icon.
Bbl werken en leren tegelijk. Naar de scholen. Weet je het nog niet? Doe de interessetest. Campus Aspasialaan APL. Henri Faasdreef 194. Campus Koningin Marialaan KML. Koningin Marialaan 9. Campus Leeghwaterplein LWP. Campus Tinwerf TIN. Campus Brasserskade BRA. Over studeren bij ons. Over het mbo. Wat kost het mbo? Mbo voor havisten. Aanmelden doe je zo. Welke opleiding past bij jou? Over studeren in de regio Haaglanden. Wat kun je na het mbo. Van mbo naar hbo. Kans op werk. Taal en rekenbeleid. Studie en loopbaanadvies. Procedure na aanmelding. De veilige school. Reglementen voor deelnemers. Klachten voor deelnemers. Aandacht voor talent. Mondriaan in de regio. In de regio. Bedrijven en stage bpv. Studenten in bedrijf. Conference en events. Hotel ROC Mondriaan. Monbizz ROC Mondriaan. Zoek School voor Retail Den Haag.
SBO de Haagse Beek Openbare school voor Speciaal Basis Onderwijs.
2545 NV Den Haag. Welkom op de website van SBO de Haagse Beek. De Haagse Beek is een openbare school voor Speciaal Basis Onderwijs SBO en is onderdeel van Stichting De Haagse Scholen. Op een SBO zitten kinderen voor wie een Toelaatbaarheidsverklaring is afgegeven omdat de reguliere basisschool niet in voldoende mate kan voldoen aan de onderwijsbehoefte.
Pleysier College onderwijs voor speciale leerlingen Pleysier College.
Onze scholen zijn speciaal. Onze vijf scholen hebben elk een eigen doelgroep en werkwijze. Maar er is een rode draad.: We bieden een duidelijke structuur in aanbod en dagritme. We werken met ontwikkelingsperspectieven en geven les in kleine groepen. Het lesaanbod is zoveel mogelijk maatwerk, gericht op zowel de cognitieve als sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerling. Onze leerlingen stromen uit naar diverse vormen van onderwijs vo, mbo, hbo en wo of arbeid. Onze medewerkers zijn speciaal. Al onze medewerkers hebben een hart voor speciale leerlingen en staan stevig in hun schoenen. Ze nemen elke dag de uitdaging aan om het beste uit zichzelf te halen en werken niet alleen aan de ontwikkeling van de leerlingen maar ook aan die van zichzelf. Wij zoeken speciale collega's! Ben jij ook heel speciaal? Kijk dan naar onze vacatures en kom kennismaken met werken in ons vso. Bovenstaand alle vestigingen van het VSO Pleysier College; Klik voor meer info. College van Bestuur. 2506 CA Den Haag.
Home Maerlant-Lyceum.
naar alle updates. Een spectaculaire culturele avond met leerlingen op het podium waar wij iets van kunnen. Tijdens het RABs Festival gaan middelbare scholen uit Den Haag met elkaar een theatrale strijd aan door het maken en spelen van een eigen voorstelling.
School De Vrije Ruimte Democratisch onderwijs 4-18 jaar.
Door zelf invloed uit te oefenen op het leerproces ontwikkelen leerlingen een grote vorm van betrokkenheid en zelfstandigheid. Vaardigheden die je later goed kunt gebruiken. Maar belangrijker voor nu, deze kinderen gaan met plezier naar school. Basisschool en middelbare school VMBO TL, HAVO, VWO.
Home IVIO Den Haag.
Leerlingen eerder uit; 12.30.: Donderdag 5 december 2019 Sint. Vrijdag 20 december 2019 vóór Kerstvakantie. Vrijdag 24 april vóór voorjaarsvakantie. Vrijdag 17 juli 2020 vóór zomervakantie. Studiedagen: Leerlingen vrij. Nog niet bekend. Laan van Poot 91. 2566 EA Den Haag.

Contacteer ons