Op zoek naar basisonderwijs amsterdam?

Home
basisonderwijs amsterdam
Basisschool Oscar Carré.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws op 9 november 2018 door basisschool Oscar Carré. NIEUWSBRIEF februari 2019. NIEUWSBRIEF november december 2018. NIEUWSBRIEF juni 2018. NIEUWSBRIEF maart 2018. Nieuwsbrief februari 2019. Jaarkalender voor ouders 2018-2019. vergaderschema MR 2018-2019. notulen MR oktober 2018. notulen MR november 2018. notulen MR januari 2019. notulen MR maart 2019. Schoolwijzer Basisonderwijs Gemeente Amsterdam.
De 7e 7e Montessorischool Montessorischool WESTELIJKE Amsterdam. TUINSTEDE Home. Socialschools Photos Plugin. Socialschools Event Plugin.
Wij streven naar een sociale gemeenschap binnen de school waarin respect en belangstelling voor ieder individu en voor ieders culturele achtergrond bestaat. info@7emontessori.nl Schoolleiders: Eva Meilof en Haico van Velzen. Straat en nr: Nachtwachtlaan 35 Plaats: Amsterdam Provincie: Noord-Holland Postcode: 1058 EB Tel: 020 683 66 46.
Kwaliteitswijzer Basisonderwijs Amsterdam.
Kwaliteitswijzer Basisonderwijs Amsterdam. Deze link verwijst naar een vernieuwde website die door de Amsterdamse schoolbesturen van Primair Onderwijs en de Gemeente Amsterdam is ontwikkeld. Het gaat om de Kwaliteitswijzer Basisonderwijs Amsterdam met informatie. de leerresultaten op Amsterdamse scholen, dus ook onze school.
Vind en vergelijk basisscholen in Amsterdam.
PI-school Professor Waterink Noord. PI-school Professor Waterink West. PI-school Professor Waterink Zuid. Pro Rege Noorderhof. RK Basisschool De Achthoek. SBO De Kans. SBO Professor Dumont. SBO Zuid locatie St. School voor Speciaal Basisonderwijs De Driesprong. School voor Speciaal Basisonderwijs De Hasselbraam. School voor Speciaal Basisonderwijs Het Spectrum. School voor Speciaal Basisonderwijs Het Spectrum vestiging IJburg. School voor Speciaal Basisonderwijs Prof Dr IC van Houte. School voor Speciaal Basisonderwijs Universum. School voor Speciaal Basisonderwijs Zeppelin. Shri Laksmi School. SO Alphons Laudy. SO Alphons Laudy. SO De Heldring. Stichting Joodse Kindergemeenschap Cheider. Stichting Montessori Basisschool de Eilanden. Tweede Openluchtschool voor het Gezonde Kind. Vrije Schoolgemeenschap Geert Groote School. Meer weten over de VO sector als geheel? Bekijk informatie over alle middelbare scholen in Nederland.
Aanmelden Stedelijk basisschool toelatingsbeleid Gemeente Gemeente Amsterdam. Amsterdam.
Ruim 200 scholen doen mee aan het stedelijk toelatingsbeleid. Een aantal scholen in Amsterdam Centrum en Zuid doen niet mee. Zij hebben hun eigen toelatingsbeleid. Klik hier voor een overzicht PDF, 120 kB van deze scholen. Wilt u uw kind inschrijven voor één van deze scholen? Neem dan contact op voor meer informatie over hun toelatingsbeleid. De schoolbesturen hebben de ambitie dat in 2016 minimaal 75 procent van de Amsterdamse kinderen een plaats op de school van eerste voorkeur krijgt. En dat minimaal 90 procent van de kinderen terecht komt op één van de scholen in zijn woonomgeving. De ervaringen in de verschillende wijken wijzen uit dat deze ambities ruimschoots gehaald kunnen worden. Voordelen van een stedelijk toelatingsbeleid. In de afgelopen jaren hebben ruim 100 basisscholen in de stadsdelen West, Zuid, Oost Watergraafsmeer en Noord, ervaring opgedaan met een gezamenlijk toelatingsbeleid. Op basis van deze ervaringen concludeerden de besturen en de gemeente dat het wenselijk is om stadsbreed te komen tot een eenduidige en transparante aanpak voor het aanmelden en plaatsen van kleuters in het Amsterdamse basisonderwijs.
Home.
De federatie openbaar primair onderwijs Amsterdam is een samenwerkingsverband van zeven besturen voor openbaar basisonderwijs. De gezamenlijke besturen tellen circa 30.000 leerlingen. In de afgelopen 10 jaar is het bestuur van het openbaar primair onderwijs in Amsterdam overgegaan van de lokale overheid naar zeven zelfstandige stichtingen, te weten.:
Het effect van de Kwaliteitsaanpak Basisonderwijs Amsterdam KBA op leerlingprestaties; Resultaten van de eerste vier jaar CPB.nl.
Het effect van de Kwaliteitsaanpak Basisonderwijs Amsterdam KBA op leerlingprestaties; Resultaten van de eerste vier jaar. CPB Discussion Paper 264, 30 januari 2014. De invoering van de KBA heeft een negatief effect gehad op de onderwijsprestaties van leerlingen in groep 8 van het basisonderwijs.
Ouders voor keuzevrijheid basisonderwijs Amsterdam OCO.
Ouders voor keuzevrijheid basisonderwijs Amsterdam. Geplaatst door Nicoline Vink op 24 februari 2015. Een groep Amsterdamse ouders heeft besloten zich te verenigen om de invoering van het nieuwe stedelijke toelatingsbeleid basisonderwijs te monitoren en zich in te zetten voor keuzevrijheid in het Amsterdams basisonderwijs.

Contacteer ons