Meer resultaten voor basisschool amsterdam oost

Home
basisschool amsterdam oost
Welkom Valentijnschool Valentijnschool.
De Valentijnschool is een kleine, gezellige school gelegen in de bruisende Indische Buurt van Amsterdam-Oost. U vindt op deze website o.a. informatie over: de speerpunten van ons onderwijs, ontwikkelingen binnen de school, impressies van activiteiten in de groepen en hoe nieuwe ouders hun zoon/dochter kunnen inschrijven.
vrijeschooloost.
Onze school huist in het gebouw van openbare basisschool De Dapper aan de Pieter Nieuwlandstraat 3, vlakbij het Oosterpark. Onze BSO-partner KinderRijk biedt opvang in een monumentaal pand in het Oosterpark. De pedagogiek van KinderRijk sluit goed aan bij het antroposofische gedachtegoed van de Vrijeschool.
Daltonschool De Meer Home welkom.
We vormen met de naschoolse opvang KCWA Kind Centrum Watergraafsmeer Amsterdam en peuterspeelzaal Dynamo daltonschool De Meer en zitten in een mooi gebouw in de Amsterdamse Watergraafsmeer. De Meer heeft meer dan 500 leerlingen, verdeeld over 20 groepen en we gaan naar school van 8.45-12.00 uur en van 13.00-15.15 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag van 8.45-12.00 uur.
De De Kraal Kraal De De School School welkom. welkom.
Basisschool De Kraal. 1093 NJ Amsterdam. Directeur: Cissy Merison. Adjunct-directeur: Aafke Straat. Google Play Store. Apple App Store. Ouders op De Kraal. Plaatsen en aanmelden. Ziek melden, verzuim en verlof. Nieuws en foto's.' Welkom op de website van basisschool De Kraal.
Beste Basisscholen in de buurt van Oost, Amsterdam, Noord-Holland Yelp.
1019 TJ Amsterdam Telefoonnummer 020-4185562. De Schijf Dependance Basisschool de Achthoek. Oost Oostelijke Handelskade 8a. 1019 BM Amsterdam Telefoonnummer 020-4192915. Oosterparkbuurt, Oost Derde Oosterparkstraat 360. 1092 SE Amsterdam Telefoonnummer 020-4633307. Watergraafsmeer, Oost Hogeweg 61 63. 1098 CA Amsterdam Telefoonnummer 020-4638100.
Frankendael Bassischool Frankendael.
Basisschool Frankendael is een dynamische, ondernemende basisschool waar kinderen zich gemotiveerd ontwikkelen en het beste in zichzelf naar boven halen. De Frankendael heeft twee locaties. Een mooi statig gebouw aan de Hogeweg en, verscholen in het groen van het Amsteldorp, de locatie Von Liebigweg. Dit gebouw is meer dan honderd jaar oud en kent een rijke historie. Locatie Von Liebigweg. De locatie Von Liebigweg is gelegen aan de rand van het Amsteldorp. Op de Frankendael maakt ieder kind zijn talenten waar! Basisschool Frankendael is een veilige plek waar elk kind de mogelijkheid krijgt om zich optimaal te ontwikkelen. Op onze school wordt op een professionele manier met onderwijs omgegaan. Dit betekent dat wij een goed en volledig onderwijsprogramma aanbieden, aangepast aan de cognitieve mogelijkheden en creatieve talenten van onze leerlingen. Hogeweg 61-63 1098 CA Amsterdam.
Linnaeusschool Amsterdam.
Data 2018/2019: 28 september, 17 oktober, 18 januari, 27 februari, 10 april, 24 mei. Hartelijk welkom bij de Linnaeusschool, een echte buurtschool met een lange traditie in Amsterdam Oost. Kleinschalig, veilig en ambitieus! Onze leerlingen komen vooral uit de Oosterparkbuurt.
Home Flevoparkschool.
Blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen en activiteiten op school! Bekijk hier het laatste nieuws. Wij heten iedereen van harte welkom op de website van de Flevoparkschool. De Flevoparkschool is een openbare basisschool gelegen in de Indische buurt van Amsterdam-Oost. De Flevoparkschool staat voor: ondernemend, professioneel, Amsterdam en samen sterk.

Contacteer ons