Op zoek naar school amsterdam?

Home
school amsterdam
Particulier Onderwijs in Amsterdam: Winford Amsterdam.
Fotogalerij van Winford. Winford Amsterdam is van start gegaan in het schooljaar 2005-2006 in een klein, sfeervol pand in de Viottastraat als de derde Stebo-school. Begonnen met een tiental leerlingen in de onderbouw, kreeg het al snel naam in Oud Zuid als een warme school waar leerlingen onder strakke begeleiding de weg naar boven in hun schoolcarrière weer te pakken wisten te krijgen.
Pro Rege Basisschool in Amsterdam Nieuw-West.
De Pro Rege School heeft vanaf september 2018 twee locaties! Misschien kent u onze geliefde school aan de Hemsterhuisstraat naast het Sloterpark al. Onze tweede locatie ligt ook in Amsterdam Nieuw-West, op een steenworp afstand van het Noorderhof. Nu nog even in een oud schoolgebouw, maar vanaf het voorjaar van 2020 in een fantastisch nieuw pand.
Welkom bij Dr. E. Boekmanschool Boekmanschool.
We staan voor buitengewoon onderwijs, waarbij de leerlingen de wereld ingaan en de wereld in de school komt. We richten ons op kwalitatief goed onderwijs in de basisvaardigheden, maar bieden ook ruimte voor bijvoorbeeld een bezoek aan één van de prachtige musea die Amsterdam rijk is.
ASVO Welkom op onze website.
Onze school staat in het centrum van Amsterdam en omdat er een beleid op afstand van de school gehanteerd wordt, wordt zij voornamelijk bezocht door leerlingen uit de omgeving. De school heeft circa 360 leerlingen, die verdeeld zijn over twee afdelingen: een reguliere en montessoriafdeling.
Amsterdam.
Amsterdam is dé vestiging om uit te groeien tot creatief fotografisch ondernemer! De academie is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer. Station Amsterdam Holendrecht ligt op loopafstand. Dit station heeft een rechtstreekse treinverbinding vanuit Utrecht en Hilversum. In principe zijn er geen parkeerplaatsen bij school beschikbaar.
OBS Multatuli Amsterdam.
De Multatulischool is een wereldse gemengde school waar kinderen met verschillende culturele achtergronden uit de buurt elkaar ontmoeten, zowel binnen als buiten de schoolmuren. Onze school zit in een monumentaal gebouw met veel licht, in een parkachtige omgeving in Bos en Lommer Amsterdam.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Basisscholen overzicht Schoolwijzer Amsterdam.
Al Jawhara voorheen As Siddieq Oost. Al Maes voorheen As Siddieq West. Al Wafa I. Al Wafa II. Al Yaqoet voorheen As Siddieq Noord. 3e Daltonschool Alberdingk Thijm. De Amsterdamse Montessorischool Dependance Onderbouw. De Amsterdamse Montessorischool. Basisschool Leer Unit. De Blauwe Lijn.

Contacteer ons