Meer resultaten voor scholen in nederland

Home
scholen in nederland
NT2 Dossier Naar school in Nederland.
Het schoolsysteem in Nederland kan afwijken van het schoolsysteem in uw land van herkomst. Hier leest u meer over de organisatie van onderwijs in Nederland. Het Nederlandse onderwijssysteem bestaat uit basisonderwijs, voortgezet onderwijs ook wel middelbare school genoemd en vervolgonderwijs. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar volgen basisonderwijs. Vanaf hun 13de jaar gaan kinderen naar het voortgezet onderwijs, tot ze 16, 17 of 18 zijn. Daarna kunnen ze verder studeren in een vervolgopleiding. Het basisonderwijs in Nederland is verdeeld in acht jaarlagen, ook wel groepen genoemd. De groepen 1 en 2 worden ook wel de kleuterklas genoemd. Op sommige scholen bestaat een klas alleen uit kinderen van dezelfde groep, terwijl klassen op andere scholen gecombineerd zijn en bijvoorbeeld uit groep 3, 4 en 5 bestaan.
Tweetalige basisscholen Nuffic.
19 basisscholen in Nederland doen mee aan de pilot tweetalig primair onderwijs. Dit zijn de eerste tweetalige basisscholen in Nederland. Alle tweetalige basisscholen verzorgen onderwijs in het Engels en Nederlands. De Pôlle biedt daarnaast ook Friestalig onderwijs aan en is daarmee een drietalige basisschool.
Islamitische scholen al vijf jaar de besten van Nederland Turkse Media Exclusief Turks nieuws in Nederland. Islamitische scholen al vijf jaar de besten van Nederland Turkse Media.
Islamitische basisschool El Boukhari in Leerdam is vijfde geworden van alle 6.000 scholen in Nederland. El Habib School in Maastricht werd negende en de Islamitische basisschool Bilal in het centrum van Amersfoort is tiende geworden van alle scholen in het land.
Scholen Kunskapsskolan Nederland.
Samenwerking met scholen. Veel scholen in Nederland delen onze onderwijsvisie en waarden. Op de scholen waarmee wij samenwerken, gebeurt het. Het zijn er inmiddels zon 60. In het kaartje hieronder zie je een overzicht. Als je op een marker klikt, zie je de naam en de contactgegevens van de school.
Hoeveel scholen telt Nederland? Belangrijkste cijfers over het onderwijs met Onderwijsincijfers.nl op één website te vinden.
Hoeveel scholen telt Nederland? Belangrijkste cijfers over het onderwijs met Onderwijsincijfers.nl op één website te vinden. Nederland telt 642 scholen voor voortgezet onderwijs. Op het HBO zitten 445 900 studenten, van wie 514, procent vrouw is. In de Europese Unie is het percentage voortijdig schoolverlaters 12 procent.
Alle basis en middelbare scholen, op 10.000scholen.nl.
0 scholen gevonden. Een vraag over onderwijs? Bel Ouders Onderwijs gratis maandag t/m vrijdag tussen 09301230, 13001600: of mail ons je vraag: vraag@oudersenonderwijs.nl. Of bezoek onze website. Middelbare scholen in. 10.0000scholen is een initiatief van De Zaak Onderwijs en gemaakt door Yume.
Scholenkaart.nl Scholen in Nederland.
op schoolnaam/plaats zoeken. binnen km van OK. schoolnaam in OK. basisonderwijs voortgezet onderwijs hoger onderwijs speciaal onderwijs middelbaar beroepsonderwijs. Door op een school te klikken worden details van deze school getoond, waaronder een link naar de Kwaliteitskaart van de Inspectie van het Onderwijs.
scholenlijst met montessoir scholen voor basisonderwijs peutergroep of kinderdagverblijf.
Mis je een school of zie je een fout, meld dat dan aan de websitebeheerder. Inloggen Montessorinet Contact. Nieuw NMV-gecertificeerd Master Leren en Innoveren-Montessori. 22/10/2019 20th Montessori Europe Congres, Montessori from the inside out. 27/09/2019 Lerarentekort staat kwaliteit onderwijs in de weg.

Contacteer ons