Zoeken naar Lyceum

Home
Lyceum
Lyceumstraat. TCC Lyceumstraat // Home.
Leerlingen van het vmbo volgen de eerste twee jaar les bij ons en gaan dan naar de locatie aan de Potskampstraat. De overige leerlingen ronden de opleiding bij ons af door na vijf of zes jaar examen te doen. Twents Carmel College.
Hetlyceumrotterdam. Het Lyceum Rotterdam school voor havo en vwo.
Kom dan naar de Da Vinci-klas op Het Lyceum Rotterdam en je krijgt een jaar de tijd om te ontdekken waar jouw hart het meest ligt. Ben jij ondernemend, zit je vol plannen en heb je lef? Kies dan voor de richting ondernemen op Het Lyceum Rotterdam!
Home CS de Hoven Lyceum Oudehoven.
Eric van t Zelfde, rector Lyceum Oudehoven. 23 maart 2017 Docentenspreekuur woensdag 5 april 2017. 26 januari 2017 Leerlingen uit klas 1 op bezoek aan de U-Talent campusdagen. 26 januari 2017 Veel enthousiaste bezoekers op open dag Lyceum Oudehoven! Voor ouders en leerlingen.
Het Lyceum Vos De Vos.
Er zijn uitwisselingen met buitenlandse scholen, waarbij de contacten via het internet verlopen door middel van e-mail, videoconferences en webcam. Vanwege de subsidies voor internationale projecten vanuit het Europees Platform richt Het Lyceum Vos zich op landen binnen de Europese Unie.
De eerste klas Het Amsterdams Lyceum.
Binnen dit vak, dat speciaal door Het Amsterdams Lyceum in samenwerking met anderen is ontwikkeld, maken de leerlingen kennis met de eerste uitgangspunten van de natuurwetenschappelijke benadering. Het experiment en de daarbij behorende verwondering vormen het uitgangspunt van de lessen.
home home gymnasium, gymnasium, atheneum, atheneum, havo, havo, mavo. mavo.
Over hoe brugklassers over Lyceum Ypenburg denken? Download dan onze brochure. Zit je in groep 8? Wil je straks naar een leuke school? Lyceum Ypenburg is volgens de leerlingen een leuke school met veel kansen om je talenten te ontwikkelen.
Groene Home Hart Groene Lyceum Hart Leren Lyceum. door doen!
BEKIJK DE AGENDA. Leerlingen Lyceum geven innovatieve adviezen voor hergebruik afval. Alle berichten Op maandagochtend 14 oktober waren alle derdeklas Technasiumleerlingen van het Groene Hart Lyceum aanwezig in de raadszaal van het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn. Ze presenteerden daar.
Lyceum Wikipedia.
Zo werden bijvoorbeeld de vijfde en zesde klas gymnasium voor wiskunde en exacte vakken vaak gecombineerd met de vierde en vijfde klas van de HBS-B, waardoor leerlingen gemakkelijk van 5 gymnasium naar 5 HBS-B konden overstappen. Het voorbeeld van het Nederlands Lyceum werd snel gevolgd door lycea in andere Nederlandse steden, zoals het Kennemer Lyceum in Overveen, het Amsterdams Lyceum, het Baarnsch Lyceum, het Lorentz Casimir Lyceum in Eindhoven, het Montessori lyceum in Rotterdam en Amsterdam, het Rijnlands Lyceum Wassenaar, het Maerlant-Lyceum in Den Haag en het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum in Den Haag.

Contacteer ons