Zoeken naar rondvaart

Home
rondvaart
Rondvaart in een open sloep? Haarlem Canal Tours.
boek een open sloep rondvaart. 1400, 75 Minuten. Of boek een rondvaart op een andere dag. Home Rondvaart in een open sloep. Rondvaart in een open sloep? Ontdek de stad op haar mooist! Onze kleinschalige en persoonlijke rondvaart voert u over de beeldschone binnenwateren van Haarlem.
Rondvaart met grottenbezoek.
Koffie met Limburgse vlaai bij ontvangst en een koude of warme lunch tijdens de boottocht. Rondvaart met grottenbezoek. Programma van 3 uur. U maakt een rondvaart op de Maas, maar na 20 minuten varen gaat u van boord bij de St.
Rondvaart Delft.
Rondvaart Alkmaar.
Rondvaart door de Grachten. Leun achterover en geniet van al het moois dat Alkmaar te bieden heeft vanuit de rondvaartboot. Alkmaar staat bekend om zn lage bruggetjes; dat is dus bukken geblazen! Tussen april en oktober vertrekt er elk uur een rondvaartboot vanaf de Mient.
Varen in Haarlem De Waterkoets Arrangementen Rondvaart in Haarlem? Ga varen en genieten met de Waterkoets!
Wilt u met minder dan 10 personen varen, dan geldt een toeslag. Vaart u met een groep van 20 of meer personen en/of wilt u voor 13.00 uur varen, vraag dan naar de kortingsmogelijkheden! Prijzen zijn totaalprijzen per persoon, dus inclusief boothuur, schipper en de eventuele bij het arrangement aangegeven catering.
Dagelijkse rondvaarten Vestingvaart Naarden.
Rondvaarten door de Vesting Naarden in klassieke schepen. Spring naar inhoud. Seizoen en vaartijden. De algemene rondvaart duurt ongeveer een uur en bestrijkt het noordelijk deel van de vestingwateren. De Opwaarts, onze open boot, vertrekt in het seizoen elke middag op vaste tijden.
Rondvaarten ANWB.
Blue Boat Zoetwaterpiraten. Wie helpt Harold van zijn watervrees af? Rondvaart door de Biesbosch. Ga mee met een geweldige rondvaart door de Biesbosch. Ontdek de leukste plekjes van de Maas en het Albertkanaal op één van de boten van rederij Stiphout.
RondvaartVeere Voor uw rondvaarten in Veere en omstreken.
De rondvaarten worden met het moderne dag passagiersschip Stad Veere gevaren. Mocht u daarnaast informatie en/of vragen hebben, verzoeken wij u het invulformulier op de Contact-pagina volledig in te vullen, zodat wij u goed volledig informeren. Bekijk onze foto's' Contact. 2017 Rondvaart Veere.

Contacteer ons