Zoeken naar scholen

Home
scholen
Scholen Excellente scholen.
Het traject Excellente Scholen is in 2012 gestart. Sinds die tijd ontvingen ieder jaar vele scholen het predicaat Excellente School. Welke 130 scholen zijn vorig jaar Excellente school 2016-2018 geworden, hoe ziet hun excellentieprofiel eruit en wat is de regionale spreiding?
Overzicht alle 184 Excellente scholen Scholen Excellente scholen.
U bevindt zich hier: Home Scholen Overzicht alle 184 Excellente scholen. Overzicht alle 184 Excellente scholen. Bekijk het overzicht van alle scholen die het predicaat Excellente School hebben. contributors AND" data-maxzoom19" data-startzoom7" data-minzoom1" data-script/behaviour/shared-ro/jquery-ro-mapcontroller.min.js" data-iconpath/presentation/shared-ro/maps/images" data-alttext" data-zoominZoom" in" data-zoomoutZoom" uit" classmap."
Scholen.
Zoek binnen een straal van 75 km. Zoek binnen een straal van 100 km. Zoek een school in de buurt. Bekijk de scholen in een lijst. Niet gevonden wat u zocht? Contact met Primenius. Bekijk onze scholen. Informatie over iPads.
Particuliere B3-scholen Particulier onderwijs Inspectie van het onderwijs.
Bekijk het overzicht van B3-scholen voor primair onderwijs en voortgezet onderwijs waarover wij een bindend advies aan de leerplichtambtenaar hebben uitgebracht of waarbij wij een kwaliteitsonderzoek hebben uitgevoerd. Om het verblijf op een B3-school te laten gelden als vervulling van de leerplicht, moeten dergelijke scholen door de leerplichtambtenaar zijn aangemerkt als school in de zin van artikel 1, onderdeel b, onder 3 van de Leerplichtwet 1969.
Scholen aan Zee Scholen aan Zee.
Wat je ook wilt worden, wij bieden je die kans! Onze scholen bieden onderwijs aan dat aansluit bij je talenten en interesses. Zo leiden wij je op tot een goed ontwikkelde en zelfbewuste wereldburger. met een diploma op jouw niveau.
Scholen Helicon Opleidingen MBO.
Home / Scholen. Helicon MBO Apeldoorn. Helicon MBO Boxtel. Helicon MBO Den Bosch. Helicon MBO Eindhoven. Helicon MBO Geldermalsen. Helicon MBO Helmond. Helicon MBO Nijmegen. Helicon MBO Tilburg. Helicon MBO Velp. Helicon MBO Apeldoorn. Helicon MBO Boxtel. Helicon MBO Den Bosch.
Vind en vergelijk scholen bij jou in de buurt.
Dit doen ze door toelichtingen te schrijven bij betrouwbare gegevens afkomstig van erkende partijen als DUO en de Inspectie van het Onderwijs, én door zelf unieke informatie toe te voegen. Bijvoorbeeld over wat de school uniek maakt en wat leerlingen en ouders van de school vinden. Scholen op de kaart wordt ontwikkeld door de PO-Raad en VO-raad in samenwerking met Kennisnet. Meer weten over de VO sector als geheel? Bekijk informatie over alle middelbare scholen in Nederland.

Contacteer ons